הלוויה סימלית להרוגים בעזה: 600 ארונות קבורה הונחו מחוץ למטה האו״ם ברמאללה
היום (יום רביעי) ברמאללה, צעדו יחד פעילי מפלגות פוליטיות, ארגוני החברה האזרחית ועיריית רמאללה בהלוויה סימלית ללמעלה מ-600 פלסטינים שנהרגו מאז תחילת המבצע הצבאי הנוכחי בעזה. הם נשאו ארונות קבורה הנושאים את שמות ההרוגים, אותם הניחו מול מטה האו״ם ברמאללה, בדרישה ממזכ״ל האום באן קי מון לפעול לסיום הרג האזרחים בעזה.
דיווח וצילומים: פלומה סולו
הפוסט שקראת עכשיו לא במקרה נמצא פה, בשיחה מקומית. צוות האתר משקיע יום-יום המון מחשבה ועבודה קשה כדי להביא לקוראים שלנו מידע שלא נמצא במקומות אחרים, לפרסם תחקירים ייחודיים, להגיב מהר לאירועים חדשותיים מתגלגלים, ולתת במה לקולות מושתקים בחברה ולפועלות ולפעילים למען שלום, שוויון וצדק חברתי.
כבמה שעושה עיתונות עצמאית אנחנו לא נמצאים בכיס של אף בעל הון, ולא של השלטון. הרבה מהכתיבה באתר נעשה בהתנדבות מלאה. ועדיין, העבודה שלנו עולה כסף. זה זמן עריכה, וזה צילום, תרגום, שירותי מחשוב, ייעוץ משפטי ועוד.
אם כל אחת ואחד ממאות אלפי הקוראים שמגיעים לשיחה מקומית כל שנה יתרום ולו תרומה קטנה – נוכל לעמוד על הרגליים באופן עצמאי לגמרי. אם כל אחד יתמוך בנו בתרומה חודשית צנועה – נוכל לצמוח ולהרחיב את הפעילות שלנו פי כמה.
הצטרפו להצלחה שלנו בשיחה מקומית
תרמו לחיזוק העיתונות העצמאית של שיחה מקומית






